5 معیار برای انتخاب یک وب سایت(پلتفرم) برای فریلنسری

انتخاب یک وب سایت (پلتفرم) مناسب برای freelancing یا دورکاری از ابتدا باعث میشود که از هدر رفتن زمان و پول جلوگیری نماید و همچنین امکان درآمدسازی ارزی را برای خودمان افزایش دهیم.

لذا در این مقاله به 5 معیار برای انتخاب وب سایت (پلتفرم) اشاره میشود. امید است با در نظر گرفتن این معیارها در انتخاب وب سایت (پلتفرم) های مناسب برای خودتان موجبات اشتغال پایدار با درآمد عالی را برای خودتان فرآهم آورید.

 

  1. میزان سخت گیری در تایید هویت

در اکثر وبسایتها (پلتفرمها) در اولین قسمت ثبت نام وارد فرآیند تایید هویت می شویم. این فرآیند در برخی از وبسایتها سخت و در برخی دیگر آسانتر می باشد. باتوجه به اینکه اکثر ما در داخل ایران مشغول به فعالیت هستیم، لذا این فرآیند میتواند دردسرساز باشد. لذا انتخاب فرآیندی که میزان و فرآیند تایید هویت آن آسانتر باشد نکته مهم و کلیدی برای ما میباشد. در این خصوص میتوان از وب سایت upwork نام برد که یکی از بزرگترین وب سایتهای freelancing دنیا می باشد. معمولا بیشترین پروژه ها در آن ارایه میشود. ولی این وب سایت فرآیند تایید هویت مشکلتری را نسبت به سایر وب سایتهای مشابه دارد. لذا باید تصمیم بگیرید که آیا میتوانید که فرآیند ثبت نام مشکل را در آن طی کنید یا اینکه سراغ وب سایتهای دیگر بروید.

 

  1. تفاوت های ارایه و گرفتن پروژه

در اکثر وبسایتها(پلتفرمها)، کارفرما یک پروژه را معرفی میکند و داوطلبان انجام کار، به کارفرما قیمت را پیشنهاد میدهند. کارفرما با توجه به قیمت و بررسی پروفایل داوطبان انجام کار تصمیم میگیرد که پروژه را به چه کسی دهد. اما در این میان معمولا یک شکست قیمتی (مناقصه مانند) صورت میگرد. توجه داشته باشید در اکثر تخصص و مهارتها، رقبای جدی از آسیا مانند هندوستان هستند که با قیمتهای پایین پروژه را انجام میدهند. در این میان نوع دیگر از پلتفرم ها وجود دارد که شما به عنوان انجام دهنده کار پیشنهادهای عمومی انجام کار در صفحه تان ایجاد میکنید و قیمتها به شکل سایتهای دیگر شکسته نمی شود. البته در این نوع سایتها شما هم باید برای ایجاد اطمینان و ایجاد کامنت در پروفایلتان در شروع کار قیمتهای خود ار حداقل قرار دهید تا بتوانید کامنت جمع کنید. بعد از انجام با کیفیت کار و گرفتن کامنتهای مناسب از مشتریانتان میتوانید، قیمت های مورد نظر خود را اعلام نمایید. سایت Fiverr از نوع وب سایت های نوع دوم است.

 

  1. میزان ارایه پروژه های مرتبط با رشته و تخصص شما

در انتخاب یک وب سایت (پلتفرم) مناسب رشته و مهارت خودتان باید بررسی کنید میزان ارایه پروژه های رشته و تخصص شما در این وب سایت چقدر است. اکنون برخی از وب سایتهای تخصصی وجود دارد. به طور مثال وب سایتهای تخصصی برای فروش عکس و یا آثار هنری دست ساز وجود دارد. لذا لازم است که وب سایتهای تخصصی رشته و تخصص خودتان را پیدا کنید. در ضمن باید وب سایتهای عمومی را آزمایش کنید تا با توجه تستهای مختلف به دست آورید که کدام سایت برای شما بهینه تر است.

 

  1. درصدهای کسر

بخشی از درآمد وبسایت های ارایه شده، از محل دریافت درصدی از فروش می باشد. لذا پیشنهاد میگردد که این درصدها کسر شده از محل فروش، را بررسی نمایید تا وب سایت مناسبی را انتخاب کنید. البته این را باید در نظر گرفت لزوم درصد کسر بالاتر لزوما به ضرر شما نیست! لذا باید این موضوع را بررسی کنید. گاهی یک وب سایت با وجود کسر درصدی از فروش بالاتر به علت اینکه میزان گرفتن پروژه و یا فروش شما آنقدر بالاتر است لذا برای شما مناسب است که در آن وب سایت فعالیت کنید.

 

  1. درگاههای مالی (بانکی) معرفی شده

با توجه به اینکه ما اکثر ما در داخل ایران هستیم، لذا با توجه شرایط خودمان فقط به برخی از درگاه های بانکی دسترسی داریم. لذا پیشنهاد میشود که درگاه های پرداخت این وب سایتها و قوانین را بررسی کنید. میزان کسر در انتقال به حساب مورد نظر شما و زمان انتقال وجه را از همان ابتدا بررسی نمایید.

 

امیدوارم که این 5 معیار معرفی شده به شما در این مقاله، در انتخاب وب سایتها (پلترفمهای) مناسب شما که بالاترین راندمان اقتصادی را با توجه به رشته و تخصص شما را داشته باشد، کمک نماید.

 

نویسنده : امیر حداد

منبع : www.SaderattehSabz.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *